The use of yeast derivates in the reformulation of a meat product :
APOSTU, Paul Mihai
The use of yeast derivates in the reformulation of a meat product : PhD thesis abstract / drd. ing. Paul Mihai Apostu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Anca Ioana Nicolau - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos", 2017 - 57 p. ; 21 cm - Seria I4 : Inginerie industrială Nr. 45 . - Seria I4 : Inginerie industrială Nr. 45 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
277438
rezumat teză de doctorat
637.5(043)
The use of yeast derivates in the reformulation of a meat product : PhD thesis abstract / drd. ing. Paul Mihai Apostu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Anca Ioana Nicolau - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos", 2017 - 57 p. ; 21 cm - Seria I4 : Inginerie industrială Nr. 45 . - Seria I4 : Inginerie industrială Nr. 45 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
277438
rezumat teză de doctorat
637.5(043)